Moederdag cadeau tips

Op Moederdag worden bijna alle moeders flink in het zonnetje gezet. Bijvoorbeeld met een leuk cadeau, lekkere parfum, lief kaartje, bosje bloemen en een ontbijtje op bed natuurlijk. Heb je nog inspiratie nodig voor leuk en culinair Moederdag cadeau? Wij delen onze 6 tips hieronder.

 

Tip 1: Een smakelijk Moederdag cadeau

 

Een leuk idee is om lekkere koekjes of bonbons te maken en deze op Moederdag cadeau te geven. Doe ze in een leuk doosje of bind er een lint omheen. Dit is niet alleen persoonlijk maar dat vindt jouw moeder vast en zeker ook erg lekker. Bekijk ons ruime assortiment aan bakvormen om iets heerlijks te bereiden.

 

Tip 2: Een gezond cadeau

 

Wanneer je gek bent op verse sappen, smoothies of soepen dan is een blender onmisbaar in de keuken. Met een blender maak je gemakkelijk verse smoothies of soepen. Zeker in deze tijden moeten we goed voor onszelf zorgen en kan jouw moeder ook vast wat extra vitaminen gebruiken.

 

Tip 3: Voor de leesmoeder

 

Houdt jouw moeder van koken en lezen en wilt ze altijd nieuwe recepten uitproberen? Misschien is een kookboek dan iets voor haar. We hebben meer dan 1200 titels in onze winkel maar in onze webshop vind je onze top 10!

 

Tip 4: Zoals alleen mama dat kan

 

Voor de moeder die graag kookt hebben we diverse braadpannen in ons assortiment opgenomen. De braadpan is het ultieme hulpmiddel voor het maken van een stoofpotje en is in onze ogen ideaal voor een Moederdag cadeau. Braadpannen kenmerken zich door een zware, dikke bodem waardoor eten langzaam gaart. Ideaal dus voor stoofvlees of hachee. Wil je de pan ook in de oven gebruiken? Let er dan wel op dat de braadpan hier geschikt voor is.

 

Tip 5: Het leven begint met koffie

 

Voor alle moeders met een koffieverslaving hebben wij een flink aanbod aan geweldige koffiezetapparaten. Van apparaten met pistolen tot aan capsulemachines. Altijd stijlvol en gemakkelijk in gebruik. We hebben voor iedere moeder een passend koffiezetapparaat. Ontdek ze zelf op onze website!

 

Tip 6: Meest waardevolle cadeau

 

Met de bovenstaande Moederdag cadeau tips maak je heel veel moeders blij. Maar wanneer jij voorstelt om de klusjes voor je rekening te nemen of om een heerlijke maaltijd te koken op Moederdag, heeft je moeder alle tijd om leuke dingen te ondernemen. Dus aan alle papa’s, tieners en andere kinderen, geef mama eens wat tijd cadeau!

 

Culinaire inspiratie

 

Zoek je meer culinaire inspiratie of producten waarmee het koken en bakken net even wat makkelijker gaat? Wij hebben een ruim assortiment aan geweldige producten en apparaten en geven je graag persoonlijk advies. Dat gaat helaas nu wat lastiger maar we blijven graag met je in contact! Wij hopen je graag weer te mogen ontvangen in onze winkel in Breda wanneer dit weer is toegestaan.