Vaderdag cadeau tips

Beweert jouw vader ook altijd niets nodig te hebben en weet hij niet goed wat hij wil? Dat maakt het vinden van een Vaderdag cadeau er niet makkelijker op! Wij helpen je daarom graag met het vinden van een origineel cadeau voor Vaderdag. Met deze 5 cadeautips verras je hem zeker.

 

Tip 1: Voor maximaal snijplezier

Houdt jouw vader van koken en alles wat daarmee te maken heeft? Dan ben je bij ons aan het goede adres! De messen van de Wüsthof Classic Ikon-serie is in korte tijd één van de populairste series van Wüsthof geworden. Niet vreemd, want de messen laten een schitterende combinatie zien van klassiek en modern. Deze 7-delige messenset bestaat uit een tourneermesje, een officemesje, een broodmes, een vleesmes, een koksmes en een keukenschaar.

 

Tip 2: Grill away

Mannen en barbecues: het lijkt of ze voor elkaar gemaakt zijn! Is jouw vader altijd de baas over het vlees en mag niemand anders zich ermee bemoeien? Dan is deze Big Green Egg Medium de perfecte basis voor zijn grill imperium. De Big Green Egg Medium is samen met de Large de meest populaire maat uit de Big Green Egg serie. De Big Green Egg Medium is geschikt om voor ongeveer 8 personen te grillen, bakken, braden, roken of slow cooken. Er kan met gemak 4 tot 6 kg vlees op gegaard worden en een hele kip is ook geen probleem! Ideaal cadeau voor je vader, als je het ons vraagt.

 

Tip 3: Laat het smaken

Een Vaderdag cadeau waar je zelf ook nog iets aan hebt, dat wilt toch iedereen? Met Smaakmakers van Sergio Herman leert je vader hoe hij thuis zijn gerechten meer pit, scherpte, spanning, kracht of juist nuance te geven. Kom eens langs in onze winkel in Breda, hier vind je nog veel meer kookboeken en geven we je graag advies!

 

Tip 4: Koffie, altijd een goed idee

Zet koffie op de traditionele manier met een percolator zoals de Bialetti Moka Express Percolator. Als je echt wilt uitpakken voor een Vaderdagcadeau kun je er natuurlijk ook een leuk koffiepakketje van maken. Met bijvoorbeeld leuke koffiekopjes en heerlijke gemalen koffie erbij. Dit kunnen we gemakkelijk voor je klaarmaken in de winkel.

 

Tip 5: Waan jezelf in Italië

Met de Ferrari Pizzaoven Optima Napoli maak je in enkele minuten een heerlijke pizza klaar! Perfect voor de zwoele zomeravonden in de tuin of op het balkon. De diameter van de steen is circa 31 cm, waardoor er zowel huisgemaakte pizza’s als diepvriespizza’s in kunnen worden afgebakken. Ook kun je er op een lagere stand zelfs taarten, broodjes of lasagne in afbakken. De temperatuur is instelbaar tussen 190 en 450°C.

 

Ruim assortiment

Zoek je meer culinaire inspiratie of producten waarmee het koken of bakken net even wat makkelijker gaat? KookZaak in Breda beschikt over een ruim assortiment aan geweldige producten en apparaten. Ideaal voor als je nog op zoek bent naar een Vaderdag cadeau. We geven je graag persoonlijk advies. Dat gaat helaas nu wat lastiger maar we blijven graag met je in contact! Wij hopen je graag weer te mogen ontvangen in onze winkel in Breda, natuurlijk op 1,5 meter afstand.